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The Assessment of Red Beet as a Natural Colorant, and Evaluation of Quality Properties of Emulsified Pork Sausage Containing Red Beet Powder during Cold Storage
한국축산식품학회지
2014 .01
감마선 조사가 비트( Beta vulgaris L.)의 물리화학적 특성 및 Betalain 색소 안정성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2007 .04
국내 재배 비트의 품종별 영양성분 비교
한국식품영양과학회지
2020 .09
Microbial Quality and Germination Rate of Beet Seeds as Affected by UV Irradiation
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
저선량 감마선 반복조사의 육류와 생선 중 미생물 저감효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Effects of Gamma-Irradiation on Cooking Properties of Soybeans
Food Science and Biotechnology
1994 .03
Effects of Red Beet (Beta vulgaris L.) Powder on Quality Characteristics of Yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Various Growth Regulator Compositions on the Betacyanin Accumulation in Red Beet (Beta vulgaris L.) Callus
Food Science and Biotechnology
1992 .12
Studies on the Preservation of Korean Rice by Gamma-irradiation (III) : On disinfection of rice by gamma-ray irradiation
한국식품과학회지
1970 .06
Effects of Pre-Converted Nitrite from Red Beet and Ascorbic Acid on Quality Characteristics in Meat Emulsions
한국축산식품학회지
2017 .01
Antioxidant Activities and Antigenotoxic Effect of Red beet (Beta vulgaris L .)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
레드 비트의 첨가가 냉장저장 중 저지방 소시지의 품질과 발색 안정성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2010 .01
홍삼의 품질개선을 위한 감마선 이용
한국식품위생안전성학회지
1994 .01
Studies on the Preservation of Korean Rice by Gamma-irradiation(II) : On disinfestation of rice by gamma-ray irradiation
한국식품과학회지
1970 .06
Mixing ratio optimization of Anti-aging Juice Mixed with Red Paprika, Beet Leaf, and Red Globe by Mixture Design
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
레드비트 추출물의 항산화 활성 및 레드비트를 첨가한 돈육패티의 냉장저장 중 이화학적 성상 및 미생물의 변화
한국축산식품학회지
2012 .01
Mutation Breeding of Chrysanthemum by Gamma-Ray Irradiation and Tissue Culture
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
계육의 위생화 및 안전 저장을 위한 감마선 조사
한국식품위생안전성학회지
1999 .01
전북지역 콜라비, 사탕무, 적비트 재배확대를 위한 봄재배 생육특성
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
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