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Physicochemical Properties and Biological Activities of Red Beet (Beta vulgaris L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Nutritional Components of Beets from Three Different Beta vulgaris L. Cultivars in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Genetic Diversity Analysis of Beet (Beta vulgaris L.) Genetic Resources
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Quantification and Composition of Betacyanins in Red Beet Root (Beta vulgaris L.) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Prevention of Browning Reaction on Red Beet ( Beta vulgaris) Juice Using Ascorbic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Light Quality Effects on the Growth, Phytochemicals and Ion Contents of Red Beet (Beta vulgaris L.)
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Microencapsulation of Betalains Obtained from Red Beet Root (Beta vulgaris L.) by Spray Drying Using Different Encapsulating Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Microencapsulation of Betalains Obtained from Red Beet Root (Beta vulgaris L.) by Freeze Drying Using Different Encapsulating Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
사탕무(Beta vulgaris) 설탕으로 제조된 사양꿀에서 사탕무 고유 유전자의 검출
Journal of Apiculture
2018 .09
레드비트 품종별 종자 발아 및 유묘 생육에 미치는 온도의 영향
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
국내 재배 비트의 품종별 영양성분 비교
한국식품영양과학회지
2020 .09
Analysis of Growth and Nutrient Contents with Different Salt Treatment Levels of Red Beet (Beta vulgaris L.) Grown in Reclaimed Land
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Anti-inflammatory effects of red beet extract by steaming time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Identifying the Functionality of Leaf Beet ( Beta vulgaris L. var. cicla L) Extract in BV-2 Microglial Cells through a Bottom-Up Approach Utilizing Ingenuity Pathway Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comprehensive Evaluation of Microbiological and Physicochemical Properties of Commercial Drinking Yogurts in Korea
Food science of animal resources
2019 .01
Antioxidant Activity and Stability of Natural Pigment Extracted from Organic Red Beetroot (Beta vulgaris L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Capacities of Commercial Set Yogurts in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Pre-Converted Nitrite from Red Beet and Ascorbic Acid on Quality Characteristics in Meat Emulsions
한국축산식품학회지
2017 .01
Preparation and Quality Characteristics of Yogurt Added with GABA Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
품종에 따른 국내산 비트(Beta vulgaris L.)의 항산화 활성 및 페놀 화합물 조성 비교
한국식품영양과학회지
2021 .10
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