지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P4-17] Determination of Freshness of Kimchi during storage and marketing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
신선도표시계를 이용한 쇠고기 및 돼지고기의 저장 중 신선도 측정 및 품질 변화
한국식품과학회지
2006 .06
[P4-14] Physicochemical Characteristics and Electronic Nose Analysis of Beef and Pork During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Vitamin B12 Content of Korean Beef, Pork, and Chicken Cuts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
저장기간에 따른 돈육과 우육의 부위별 품질 변화 및 전자코 분석
Food Science and Preservation
2004 .12
Identification of Pork Adulteration in Processed Meat Products Using the Developed Mitochondrial DNA-Based Primers
한국축산식품학회지
2017 .01
Hardness Evaluation of Pork, Beef and Chicken with Different Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P4-15] Determination of Quality Change of Chicken Using a Freshness Indicator
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
육우 비선호부위를 활용한 재구성육제품의 품질특성
동물생명과학연구
2015 .06
Colorimetric Values of Various Myoglobin Derivatives in Pork and Beef Ribeye
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .06
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
유기 한우쇠고기에 대한 구매의향과 지불의사금액 추정
한국유기농업학회지
2008 .01
[P7-11] Analysis of Beef Consumption Patterns Based on Perception of Beef Safety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P4-14] Use of a Freshness Indicator for determination of Tofu Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Quality characteristics of the enhanced beef using winter mushroom juice
한국축산학회지
2020 .01
Food quality characterization of commercial beef, pork and chicken jerkys
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Determination of Indicators for Dry Aged Beef Quality
Food science of animal resources
2019 .01
Nutritional Compositions and Storage Stability of Freeze-Dried Beef and Pork by Different Subprimal Cuts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
0