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[P4-14] Use of a Freshness Indicator for determination of Tofu Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
신선도표시계를 이용한 계육의 저장 중 신선도 측정 및 품질변화
한국식품영양과학회지
2006 .07
[P4-17] Determination of Freshness of Kimchi during storage and marketing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
신선도표시계를 이용한 쇠고기 및 돼지고기의 저장 중 신선도 측정 및 품질 변화
한국식품과학회지
2006 .06
Assessment of Quality Changes in Mackerel during Refrigerated Storage for Development of a Freshness Indicator
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Evaluation of Organic Acids as Indicator That May Provide a Degree of Freshness of Tofu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P4-16] Determination of Freshness of Beef and Pork during Storage and Marketing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
신선도 표시계 개발을 위한 총각김치의 저장 중 품질변화 척도
Food Science and Preservation
2008 .08
한국인의 닭고기 소비행태에 관한 비교분석
한국축산식품학회지
2001 .01
Development of thawing technology for freshness maintenance
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Comparison of the Quality of the Chicken Breasts from Organically and Conventionally Reared Chickens
한국축산식품학회지
2009 .01
스마트 포장기술 : 시간- 온도 지시계와 신선도 지시계를 중심으로
식품과학과 산업
2010 .09
Evaluation of the Quality Attributes of Imported Frozen Chicken, and Domestic Frozen and Refrigerated Chicken
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
Development of freshness indicator for volatile basic nitrogen (VBN) content to evaluate the quality of seasoned meat products during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
재래닭의 경영 및 판매 실태에 관한 조사 연구
한국가금학회지
1995 .09
園藝作物의 新鮮度 維持方法 開發을 爲한 基礎的 考察
시설원예연구
1992 .12
침지냉각 조건에 따른 닭 도체의 수분 흡수 및 감량 비교
한국가금학회지
2014 .09
닭고기 가공식품의 소비성향에 관한 조사
한국축산식품학회지
2001 .01
Identification of the Effect of the Pretreatment to Increase the Freshness and Quality of the Cut Chrysanthemums for Export
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
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