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김치에서 분리한 Lactobacillus brevis의 내산성
한국식품과학회지
1998 .12
Lactobacillus brevis HY7401 섭취가 쥐의 혈중 알코올 수준에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .08
Adhesive Properties of Lactobacillus brevis FSB-1 In Vivo
한국축산식품학회지
2010 .01
Lactobacillus brevis를 이용한 삼 전초 발효특성, GABA와 ginsenoside 함량 및 생리활성 비교
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Expression of Alpha-Amylase Gene from Bacillus licheniformis in Lactobacillus brevis 2.14
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .09
[P5-21] Expression of Alpha-galactosidase gene from Leuconostoc mesenteroides SY1 in Lactobacillus brevis 2.14
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Expression of α-Galactosidase Gene from Leuconostoc mesenteroides SY1 in Lactobacillus brevis 2.14
Food Science and Biotechnology
2008 .10
[P5-20] Cloning and Expression of Alpha-amylase gene from Bacillus licheniformis in Escherichia coli and Lactobacillus brevis 2.14
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Development of natural seasoning using sea tangle (Saccharina japonica) fermented with Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Isolation of Biogenic Amines Non-producing Lactobacillus brevis SCML67 Having β-glucosidase activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation of Biogenic Amines Non-producing Lactobacillus brevis SCML458 with Antioxidant and Antimicrobial activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[OP-17] Isolation of a Polysaccharide from the Enzymatic Extract of Lactobacillus brevis-Fermented Ecklonia cava and Its Radio Protective Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Real-Time PCR Monitoring of Lactobacillus sake, Lactobacillus plantarum, and Lactobacillus paraplantarum during Kimchi Fermentation
Food Science and Biotechnology
2006 .08
[P5-37] Expression of Heterologous Beta-Galactosidase Gene in Lactobacillus brevis 2.14 using the expression vector, pSJE6c
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
육성돈사료에 Lactobacillus brevis의 첨가가 성산성, 건물과 질소 소화율, 혈구수 및 분 내 악취 발생 물질에 미치는 영향
한국축산학회지
2006 .01
Isolation of Biogenic Amine Non-producing Lactobacillus brevis SBB07 from Blueberry and Its Potential Probiotic Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Characterization and Antioxidant Property of synbiotic yogurt fermented with Lactobacillus brevis SBP49 and oat slurry
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
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