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이용수
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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김치에서 분리한 Lactobacillus brevis의 내산성
한국식품과학회지
1998 .12
[P6-27] Transformation of Lactobacillus brevis 2.14 by electro-poration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Positive enhancement of Lactobacillus fermentum HY01 on intestinal movements of mice having constipation
Applied Biological Chemistry
2018 .01
유산균제제( Lactobacillus helveticus HY7801)의 경구 투여가 아토피 피부염 동물모델의 면역 반응 및 피부 개선에 미치는 효과
한국식품영양학회지
2020 .01
Lactobacillus plantarum HY7714 Restores TNF-α Induced Defects on Tight Junctions.
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .03
Adhesive Properties of Lactobacillus brevis FSB-1 In Vivo
한국축산식품학회지
2010 .01
Lactobacillus brevis를 이용한 삼 전초 발효특성, GABA와 ginsenoside 함량 및 생리활성 비교
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Isolation, Identification, and Probiotic Properties of Lactobacillus reuteri HY701 from Human Feces
Food Science and Biotechnology
2006 .10
Expression of Alpha-Amylase Gene from Bacillus licheniformis in Lactobacillus brevis 2.14
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .09
[P5-21] Expression of Alpha-galactosidase gene from Leuconostoc mesenteroides SY1 in Lactobacillus brevis 2.14
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Expression of α-Galactosidase Gene from Leuconostoc mesenteroides SY1 in Lactobacillus brevis 2.14
Food Science and Biotechnology
2008 .10
[P5-20] Cloning and Expression of Alpha-amylase gene from Bacillus licheniformis in Escherichia coli and Lactobacillus brevis 2.14
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Development of natural seasoning using sea tangle (Saccharina japonica) fermented with Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Isolation of Biogenic Amines Non-producing Lactobacillus brevis SCML67 Having β-glucosidase activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation of Biogenic Amines Non-producing Lactobacillus brevis SCML458 with Antioxidant and Antimicrobial activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
육성돈사료에 Lactobacillus brevis의 첨가가 성산성, 건물과 질소 소화율, 혈구수 및 분 내 악취 발생 물질에 미치는 영향
한국축산학회지
2006 .01
[OP-17] Isolation of a Polysaccharide from the Enzymatic Extract of Lactobacillus brevis-Fermented Ecklonia cava and Its Radio Protective Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
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