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한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Relationships between the Soil Chemical Properties and Microbiological Activity in a Long-Term Field Experiment in Hungary
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
새싹채소 생산현장에서 재배공정별 미생물학적 위해 평가
Food Science and Preservation
2009 .12
제외국의 식품안전관련 미생물 정량기준 가이드라인
한국식품위생안전성학회지
2004 .01
Microbiological Condition of Fresh Produce at Packaging Sheds
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2007 .10
Microbiological and Chemical Detection of Antibiotic Residues in Livestock and Seafood Products in the Korean Market
Food Science and Biotechnology
2007 .12
[P2-29] A Study of Microbiological Changes and Sensory Evaluation of Imported Kiwifruit by Electron-beam Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Microbiological Identification of Beans Exposed to Gamma Irradiation (DEFT/APC Method)
Food Science and Biotechnology
2002 .06
Microbiological Contamination Levels of Dried Laver and Marine Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes in Microbiological Contamination of low salt Kimchi During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P5-33] Physicochemical and Microbiological Evaluation of Microbrewery Beer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Physicochemical Characteristics and Microbiological Distribution of Korean Traditional Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Evaluation of the Microbiological Status of Raw Beef in Korea: Considering the Suitability of Aerobic Plate Count Guidelines
한국축산식품학회지
2018 .01
식품 안전 관리를 위한 미생물 위해 평가
식품과학과 산업
2004 .03
Microbiological Analysis on Swelling Incident of Gochujang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Alteration of import scallop during storage using physicochemical and microbiological experiment and sensory evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P3-27] Physicochemical and Microbiological Characteristics of the Citrus Yoghurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
식육 및 우유 중 클로람페니콜의 미생물학적 검출법에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
1993 .01
Physical and Microbiological Approach in Proving the Identity of Gamma-irradiated Different Teas
Food Science and Biotechnology
2005 .02
Microbiological Survey of Spice Products Collected from Korean Retail Market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
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