지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
마른김 가공업 실태와 문제점에 관한 연구
수산해양교육연구
2020 .06
EFFECT OF HEATING PROCESS AND STORAGE TIME TO DRIED LAVER QUALITIES
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Changes in Microbiological Contamination of low salt Kimchi During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparative evaluation of the physicochemical profile of dried laver in Korea for quality grade determination
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
유통중인 주요 건어포류의 미생물학적 조사
수산해양교육연구
2021 .06
Application of electron beam irradiation for improving the microbial quality of processed laver products and luminescence detection of irradiated lavers
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Changes in Useful Ingredients according to Laver Heat Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
컨조인트 분석을 이용한 영유아 김 선택 속성의 상대적 중요도 분석
한국식품영양과학회지
2016 .06
국내 생산단계 농산물의 미생물학적 안전성 조사
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
대학급식소 작업시설과 환경의 미생물 오염도 분석 및 작업환경 실태조사
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Survey and analysis of a Radioactive Contamination in Fishery Products
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
국내 유통 중인 한약재의 미생물학적 오염도 평가
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Manufacture of a Laver Chip Prototype and the Food Quality Characteristics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
한약재 품질관리를 위한 미생물학적 오염도 평가
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Evaluation of Microbiological Contamination and Physicochemical Characteristics of Seasoned Jerky at Retail Market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
마른 김 첨가 크리스피 쌀 과자의 이화학적 품질특성 및 항산화활성
한국식품과학회지
2020 .10
Monitoring of the Contamination Levels of Foodborne pathogens in Agricultural Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
STUDY ON THE POLYSACCHARIDES EXTRACTED BY ENZYME HYDROLYSIS FROM LAVER
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Preparation and optimization of rice paper supplemented with laver using response surface methodology
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
김 양식장 채취선의 운항거동과 수확조업에 관한 연구
수산해양기술연구
2020 .01
0