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토코페롤류의 항산화작용과 Linoleic Acid Methylester에서 생성된 cis/trans-, trans/trans-Hydroperoxide Isomer
한국식품과학회지
1993 .08
[산ㆍ학ㆍ연 논단] Trans 지방산이 인체에 미치는 영향
식품산업과 영양
2001 .08
Gas Chromatographic Method for Analysis of Fatty Acids in Milk Fat with a Single Injection
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .09
Recent Technologies of Q-TOF for Functional Food Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
대두유의 탈취과정에서 생성되는 trans 지방산의 정량
한국식품과학회지
1998 .02
Current Aspects of the Nutritional Implication of trans-Fatty Acids
식품과학과 산업
1985 .12
고품질 묘 생산을 위한 기술개발
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2004 .11
[P8-159] The trans, trans Conjugated Linoleic Acid Isomers Induces Apoptosis of Human Breast Cancer Cell MCF-7 by A Reciprocal Expression of Bax and Bcl-2
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
New Technologies For Health Foods and Nutraceuticals
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .06
Recent Advances in Soil Remediation Technologies with Particular Emphasis on Mined Lands
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Rapid Transition of Molecular Nutrition Research Based on Innovative Concepts and Technologies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
한국인 상용 가공 식품의 trans 지방산 함량
한국식품영양과학회지
1999 .12
Preparation of a Large Quantity of cis - 9, trans - 11 and trans - 10, cis - 12 Conjugated Linoleic Acid (CLA) Isomers from Synthetic CLA
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .06
New Coating Technologies for Optimum Quality and Runnability Characteristics
펄프·종이기술 국제 세미나
1996 .01
Molecular Mechanisms Determine New Technologies for Assessing the Efficacy of Phytochemicals in Cancer Prevention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
포장분야에 있어서 종이의 제 물성 ( Some Physical Properties of Paper in Packaging Technologies )
펄프·종이기술 국제 세미나
1993 .06
트랜스지방과 건강
식품과학과 산업
2007 .03
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