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[S11-4] Anti-obesity Effect of Onion Containing Red Bean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Anti-Diabetic Effects of Mulberry Leaf Extract in High-Fat Diet and Streptozotocin-Induced Type II Diabetes Mellitus Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P8-99] Antioxidant Effect of Jangguncha in an Animal Model of Type 2 Diabetes Mellitus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
고추의 생산 및 소비 실태에 대한 비교 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .12
Anti-Diabetic Effects of Cirsium japonicum Leaf Extract in High-Fat Diet and Streptozotocin-Induced Type II Diabetes Mellitus Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Hypoglycemic Effect of Onion Skin Extract in Animal Models of Diabetes Mellitus
Food Science and Biotechnology
2008 .02
[P6-01] Kochujang, Korean Fermented Red Pepper Paste, Improves Peripheral Insulin Resistance in 90% Pancreatectomized Diabetic Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Effects of Propolis on the Streptozotocin-induced Diabetic Rats and Non-insulin Dependent Diabetes Mellitus Mice
한국양봉학회 학술대회 자료집
2015 .03
Effect of Red Onion on Antioxidant Activity in Middle Aged Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Microbiological Contamination of Fresh-Red Pepper and Packaged-Red Pepper Powder in South Korea
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .09
한국인(韓國人)의 고추식생활(食生活)에 관한 조사연구(調査硏究)
Applied Biological Chemistry
1977 .01
Korean Red Ginseng and Diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[S11-3] The Preference, Perception for Onion and the Wanted New Onion Products of Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Quality Characteristics of Red Pepper Paste (Capsicum annuum L.) Added with Garlic during Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Anti-diabetic effects of blueberry extracts from different species on Streptozotocin induced type 2 diabetic mice model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Onion Juice Affected by Onion Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
[P10-234] Antiobesity Effects of the garlic-added kochujang (Korean Red Pepper Soybean Paste)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Anti-diabetic and Anti-diabetic Complication Effects of Eriobotrya japonica Leaves and its Constituents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Anti-diabetic effects of Protaetia brevitarsis in a murine model of diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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