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[P8-317] Effect of Hwangcha of Jangguncha on high-fat induced obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-228] Glucose Uptake Stimulatory Activity of Sejak of Jangguncha in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[S6-2] Anti-Diabetic Effect of Onion Containing Red Pepper Paste in Animal Model of Type 2 Diabetes Mellitus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Obesity, Biochemical Indices and Nutrient Intakes in Hypertensive Type Ⅱ Diabetes Mellitus
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .09
[P8-258] Zebrafish as a New Animal Model for Antioxidant Modeling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[산ㆍ학ㆍ연 논단] 한국 당뇨병의 실태
식품산업과 영양
2000 .01
EFFECTS OF Saccharina japonica POLYSACCHARIDE TO THE DIABETES MELLITUS MOUSE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
[산ㆍ학ㆍ연 논단] 당뇨병의 진단과 분류
식품산업과 영양
1999 .10
The Hypoglycemic Effect of Saururus chinensis Baill in Animal Models of Diabetes Mellitus
Food Science and Biotechnology
2006 .06
Inverse Correlation of Plasma Taurine Levels and Insulin Resistance in Korean Obese Type 2 Diabetes Mellitus Patients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-Diabetic Effects of Mulberry Leaf Extract in High-Fat Diet and Streptozotocin-Induced Type II Diabetes Mellitus Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
제2형 당뇨병 환자에게서 녹차의 혈당 조절 효과
한국식품과학회 심포지엄
1999 .06
Effects of Propolis on the Streptozotocin-induced Diabetic Rats and Non-insulin Dependent Diabetes Mellitus Mice
한국양봉학회 학술대회 자료집
2015 .03
Food Antioxidants
Food Science and Biotechnology
1993 .06
A Mixture of Curcumin, Vitamin C, and E Prolongs the Antioxidant Effect to Beyond That of Each Component Alone in Vivo
Food Science and Biotechnology
2008 .12
The Difference of Body Composition and Resting Energy Expenditure in Obese and Non-obese Diabetes Mellitus Patients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
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