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생선 곰탕 잔사를 이용한 스낵의 제조
한국식품영양과학회지
2008 .01
[P3-22] Improvement on the Functional Properties of Gomtang-like Product from Salmon Frame Using Commercial Enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
생선 곰탕의 추출소재로서 Fish Frame의 식품학적 특성
한국식품영양과학회지
2007 .11
열수추출 연어 Frame 엑스분의 곰탕 유사 제품 베이스로서의 특성
한국식품영양과학회지
2007 .10
상업적 효소를 이용한 연어 Frame 유래 곰탕 유사 제품의 기능성 개선
한국식품영양과학회지
2007 .12
Extrusion collet을 이용한 농수산복합 snack의 제조 및 저장 중 품질특성
수산해양교육연구
2020 .06
Studies on Use of Seaweeds in Snack Bar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Sensory Characteristics of Rice Snacks by Descriptive Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P3-24] Preparation and Characteristics of Snack Using Congereel Frame
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Efficient Pre-treatment Method for Making Seaweed Snacks
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
A Study on Current Status of Pesticide Residues in Commercial Agricultural Products, 2001
Food Science and Biotechnology
2002 .12
제조방법에 따른 마 스낵의 성분 변화
Food Science and Preservation
2004 .12
Development of Mixed Fruit Snack Bar with Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Monitoring of Pesticide Residues in/on Fruit Vegetables and Changes of their Residues by Home Processing
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2005 .04
스낵(Snacks) 관련 국내.외 연구 문헌
식품기술
1997 .01
An Universal Sample Preparation for Multi-Residue Analysis of Acidic Pesticides in Agricultural Products
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .04
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