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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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열수추출 연어 Frame 엑스분의 곰탕 유사 제품 베이스로서의 특성
한국식품영양과학회지
2007 .10
[P3-22] Improvement on the Functional Properties of Gomtang-like Product from Salmon Frame Using Commercial Enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
생선 곰탕의 추출소재로서 Fish Frame의 식품학적 특성
한국식품영양과학회지
2007 .11
두유 전처리에 의한 열수추출 연어 Frame 엑스분의 비린내 개선
한국식품영양과학회지
2008 .02
연어 Frame 육의 식품성분 특성
한국식품영양과학회지
2008 .11
조미 연어 분말 식품의 제조 및 특성
한국식품영양과학회지
2008 .10
일본산 오징어 간을 이용한 은연어 가수분해물 제조의 최적화와 가수분해물의 특성
한국식품영양과학회지
2013 .11
[P3-21] Preparation of the snack using residues of Gomtang-like product
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P3-16] Improvement in the fish odor of extracts obtained from salmon frame using the Maillard reaction treated at high temperature and pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Development of Fish Cake Using Muscle from Salmon Frame
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
[P3-23] Improvement on fish odor of extracts from salmon frames soaked in soybean milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Quality Characteristics of Fish Cake Using Muscle from Salmon Frame
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
[P3-19] Improvement on yield and functional properties of salmon frame extracts treated in an autoclave using commercial enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Nutritional Value and Bioactive Properties of Enzymatic Hydrolysates prepared from the Livers of Oncorhynchus keta and Oncorhynchus gorbuscha (Pacific Salmon)
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
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