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마이크로웨이브로 추출한 용매별 치자(Gardeniae Fructus) 추출물의 생리활성
한국식품영양과학회지
2008 .03
Anti-inflammatory Activity of Gardeniae fructus and Rheum palmatum Ethanol Extracts in LPS-stimulated RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P10-04] Physiological Activities of Garlic Extracts as Affected by Habitat and Solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Immunomodulating and anti-inflammatory effects of Gardeniae fructus on atopic dermatitis-like skin lesions in NC/Nga mice
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Topical Administration of Gardeniae fructus (L.) Extract Ameliorate Immunologic and Inflammatory Responses in Atopic Dermatitis-like Skin Lesions of NC/Nga mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
추출조건에 따른 산수유 열매 추출물의 생리활성
Food Science and Preservation
2012 .04
Antioxidant Activities in Extracts of Coriolus versicolor Mushroom under Different Microwave-assisted Extraction Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Microwave-Assisted Extraction Characteristics of Fresh Onion and Browning Inhibitory Effects of Onion Extract
Food Science and Biotechnology
2001 .12
Evaluation of the Effect of Various Extraction Solvents and Concentrations on Physiological Compounds in Celery
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
한국 및 중국산 약용버섯류의 추출용매에 따른 생리활성 성분 비교
한국버섯학회지
2019 .01
Physiological Activities of Brassica oleracea var. capita Extracts as Affected by Varieties and Solvents
Food Science and Biotechnology
2004 .06
[P8-248] Physiological Activities of Extract from Mushrooms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Optimization of Microwave-assisted Extraction of Polyphenols from Mulberry Fruits (Morus alba L.) Using Response Surface Methodology
Applied Biological Chemistry
2013 .01
추출 용매에 따른 개똥쑥 차 추출물의 페놀 성분과 항산화 활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
반응표면분석에 의한 산수유 추출물의 추출조건 최적화
한국식품영양과학회지
2012 .03
추출방법과 감마선 조사에 따른 귤피 추출물 생리활성의 변화
Food Science and Preservation
2003 .09
The Microwave-Assisted Extraction of Fats from Irradiated Meat Products for the Detection of Radiation-Induced Hydrocarbons
Food Science and Biotechnology
2007 .02
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activity of Ecklonia cava Extracts According to Extraction Solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
마이크로웨이브 추출공정에 의한 홍고추 올레오레진의 함량 및 기능적 특성
Food Science and Preservation
2000 .03
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