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인삼제품(人蔘製品)의 품질개량(品質改良)에 관(關)한 연구(硏究) (제일보(第一報)) - 인삼근(人蔘根) 및 엽(葉) Saponin의 비교연구(比較硏究) -
Applied Biological Chemistry
1979 .01
Effects of Heat Treatment on Saponin Contents, Antioxidant and Anti-Tyrosinase Activities of Mountain Ginseng Adventitious Root Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
How to Take Ginseng for What
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Comparison of Red Ginseng Ratio and Saponin Contents from Panax ginseng C. A. Meyer and Panax quinquefolium L.
한국육종학회지
2007 .01
Cryopreservation of Adventitious Roots of Mountain Ginseng (Panax ginseng C.A Meyer) using Droplet-vitrification Technique
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Studies on the Anti - aging Action of Korean Ginseng - (Ⅰ) Comparative Study of Red and White Ginsengs on Anti - aging Action
한국식품영양과학회지
1983 .12
인삼 Saponin에 관한 연구 : 人蔘各部位 및 市販人蔘茶의 Saponin 組成에 대하여
한국식품과학회지
1977 .03
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
중국 인삼 산업의 국제 경쟁력 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2006 .06
Saponin Fractions of White Ginseng and Red Ginseng Suppress Triglyceride Synthesis in 3T3-L1 Preadipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Comparison of Morphological Characteristics of Ginseng by Cultivated Area and Adventitious Roots Culture of Wild Mountain Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Korean Red Ginseng and Diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
DEVELOPMENT OF A NEW MODEL OF DRYING SYSTEM FOR HIGH YIELD OF THE HEAVEN GRADE GINSENG
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
Effect of Korean Red Ginseng on Hypertension
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
저온저장 후 제조한 홍삼의 성분변화
Food Science and Preservation
2003 .06
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
[P8-67] Comparison of antimicrobial activities for white ginseng, red ginseng and extruded white ginseng on various extraction conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
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