지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
마요네즈 제조시에 난황 사용량에 따른 유화 안정성의 비교
한국식품과학회지
1988 .04
Identification of Mayonnaise added with Low Quantity of Gamma-Irradiated Egg Yolk by Hydrocarbon Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Emulsion Stability of Soymilk Mayonnaise with Chitosan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quantitative Comparison of Radiation-induced Hydrocarbons from Irradiated Raw Egg Yolk, Boild Egg Yolk and Egg Yolk Powder
Food Science and Biotechnology
2003 .12
된장분말을 첨가한 두유마요네즈와 일반마요네즈의 저장안정성 비교
한국식품위생안전성학회지
2009 .01
Functional Properties of Enzymatically Modified Egg Yolk Powder Produced by Phospholipase A₂ Treatment
Food Science and Biotechnology
2008 .12
Sequential Separation of Main Components from Chicken Egg Yolk
Food Science and Biotechnology
2006 .04
저온살균 및 냉동저장이 10% 가염난황의 품질특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2002 .06
Development of Cholesterol-reduced Mayonnaise with Crosslinked β-Cyclodextrin and Added Phytosterol
한국축산식품학회지
2008 .01
[P3-37] Sensory Properties and Stability in Low Temperature of Mayonnaise with Olive Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P3-20] The Sensory Properties and Stability in Low Temperature of Mayonnaise with Sunflower Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Egg Yolk Reduce Blood Lipid in Normal Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
난황 Cholesterol 함량에 대한 유전적 모수 추정
한국가금학회지
1989 .03
Cognitive Ability of Egg Yolk Phospholipid-Containing Complexes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidative and Anti-Inflammatory Activity of Egg Yolk Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Improvement of Quality Characteristics of Mayonnaise with Blended Vegetable Oil
Food Science and Biotechnology
2002 .06
마요네즈의 粘性에 關한 硏究
한국식품영양과학회지
1986 .06
Optimization of Cholesterol Removal by Crosslinked β-Cyclodextrin in Egg Yolk
Food Science and Biotechnology
2005 .12
마이크로파의 조사시간에 따른 구운계란의 성상 변화
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2010 .11
유화ㆍ안정제의 종류에 따른 지방구의 입도 분포가 Mayonnaise의 유화안정성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2001 .04
0