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Food Science and Biotechnology
2009 .02
대황(Rheum undulatum L.)으로부터 항산화 활성물질의 분리 및 동정
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2001 .05
대황(Rheum undulatum L.) 뿌리의 항산화 활성물질, Piceatannol
Applied Biological Chemistry
2001 .01
[P10-10] Monitoring on Extraction Yields and Functional Properties of Ginger Extracts by Using RSM
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P10-03] Monitoring on Extraction Yields and Functional Properties of Brassica oleracea var. capita Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P8-07] Monitoring on Extraction Yields and Functional Properties of Fluid Chungkukjang with Red Ginseng Extracts by Using RSM
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
대황 추출물의 항위염 작용과 유효성분에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
2013 .01
[P8-37] Extraction Yield and Functional Properties of Citron Seed Extracts by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Germination Characteristics and Temperature of Rheum undulatum Linné Seeds according to Shading Conditions
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Monitoring on Extraction Yields and Functional Properties of Brassica oleracea var. capita Extracts
Food Science and Biotechnology
2005 .12
추출 방법과 조건에 따른 소나무 지엽 추출효율 변화
펄프·종이기술
2016 .02
고랭지에서의 루바브(Rheum rhabarbarum L.) 품종별 생육특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
추출조건이 마늘 추출액의 기능성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2001 .10
Anti-inflammatory Activity of Gardeniae fructus and Rheum palmatum Ethanol Extracts in LPS-stimulated RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effect of Plug Production on the Growth of Rhubarb (rheum rhabarbarum) by Open Field
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Enhancing Extraction Yield of Chlorella Extract by Enzyme Treatment
Journal of applied biological chemistry
2007 .01
Extraction Yields and Functional Properties of Garlic Extracts by Response Surface Methodology
Food Science and Biotechnology
2008 .04
Functional Properties of Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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