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이용수
Introduction
Chemistry of Lipid Oxidation
Mechanism of Antioxidants
Natural Antioxidants
Synthetic Antioxidants
Choice of Antioxidant
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
A Mixture of Curcumin, Vitamin C, and E Prolongs the Antioxidant Effect to Beyond That of Each Component Alone in Vivo
Food Science and Biotechnology
2008 .12
Evaluation of Antioxidants and Antioxidant Activity in Various Garlic Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
매질(matrix)에 따른 지방산화 및 산화방지능 메커니즘
식품과학과 산업
2018 .06
Evaluation of Differnet Methods of Antioxidant Measurement
Food Science and Biotechnology
2007 .04
[P8-80] Analysis of antioxidant components of some by-products of rice milling and their antioxidant activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Antioxidant and Bioactive Films to Enhance Food Quality and Phytochemical Production during Ripening
한국축산식품학회지
2005 .01
Antioxidant Activity of Food Crop(FC3570) Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of The Fermented Black Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Changes of Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Brown Rice at Different Heat Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antioxidant Components and Antioxidant Activities of Four Different Rose Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P2-60] Antioxidant Activities and Antioxidant Compounds of Commercial Red Wines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Antioxidant Activity and Antioxidant Compounds of Commercial Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
The Survey on Food Additives of Import Food and Domestic Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Variation in Antioxidant Compounds and Antioxidant Activity of Broccoli Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A study on synthetic food colors used in foods
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2001 .01
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Rice Bran Extracted with Ethanol at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
채소류의 항산화 효과 비교 연구
한국식품위생안전성학회지
2013 .01
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