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[P8-222] Change of Isoflavone Content and Antioxidative Activity during Manufacturing of Meju by the Standardized and Traditional Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Antioxidative Activity of Ethanolic Extracts of Rice Brans
Food Science and Biotechnology
1996 .12
Changes in Isoflavone Content and Quality Characteristics of Deonjang Prepared with Whole Soybean Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effects of Alternatively Prepared Meju Methanolic Extracts on Dietary Lipid Digestion
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .12
[P8-218] Isoflavone Content and Antioxidative Activity of Cheonggukjang Prepared with Various Bacillus Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Aspergillus속과 Bacillus subtilis를 이용한 된장메주 발효 중 품질 특성
Food Science and Preservation
2011 .06
Metabolism of Isoflavone Derivatives During Manufacturing of Traditional Meju and Doenjang
Food Science and Biotechnology
2008 .04
순창지역 메주 발효 중 미생물과 효소역가의 변화
한국식품영양과학회지
1998 .06
[P5-69] Quality Characteristics of Korean Traditional Meju and Isolation and Identification of bacteria from the Traditional Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
콩,메주,된장의 Isoflavone 함량 및 β-Glucosidase 활성 측정
한국식품과학회지
1999 .12
고기능성 쌀단백질 소재 개발 연구
Korean Journal of Agricultural Science
2010 .06
발아콩에서 대사유도물질 처리에 의한 isoflavone 대사 관련 유전자 IFS와 IFR의 발현 양상과 isoflavone 생합성 변화
한국육종학회지
2007 .01
한국 재래식 간장 제조를 위한 메주의 크기와 제조 방법에 따른 품질특성
Journal of applied biological chemistry
2009 .01
사료 내 Isoflavone 및 항산화 물질 첨가에 의한 양계 생산성과 항산화작용에 관한 연구
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2005 .11
검정콩의 주요 항산화 원인물질 및 항산화 효과의 비교
한국식품과학회지
2005 .02
Effect of rice bran and expanded rice hull on rice weed control
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2010 .12
Control of Inflammatory Diseases Using Black Rice Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
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