지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
ABSTRACT
Ⅰ. 서론
Ⅱ. 재료 및 방법
Ⅲ. 결과 및 고찰
Ⅳ. 결론
참고문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
쌀겨 단백질 코팅에 의한 현미의 저장성 향상
한국식품과학회지
2004 .06
Effect of rice bran and expanded rice hull on rice weed control
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2010 .12
쌀단백질의 가치와 이용방법
식품과학과 산업
2019 .03
Control of Inflammatory Diseases Using Black Rice Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effects of extrusion of rice bran on performance and phosphorous bioavailability in broiler chickens
한국축산학회지
2015 .01
[P8-275] Effects of High Pressure on Extraction Characteristics and Antioxidant Activity of Fermented Rice Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Effects of Rice Bran Fiber on Quality of Low-fat Tteokgalbi
Food Science and Biotechnology
2008 .10
Rice Bran Protein Composite Films Containing Gelatin or Red Algae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antioxidative Activity of Ethanolic Extracts of Rice Brans
Food Science and Biotechnology
1996 .12
흑미의 도정분획 메탄올 추출물의 항산화 성분 및 항산화 효과
한국식품영양과학회지
2008 .07
Optimization of Extraction Condition of Anthocyanin from Black Rice Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of Specific Organic Matter on Growth and Development of Asian Pear Seedlings
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Optimum Application Rates of Oil Cake, Rice Bran and Rice Straw for Effective Soil Management in Korea Lettuce Field
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Effects of Rice Bran Fiber on Changes in the Quality Characteristics of Raw Ground Pork during Chilled Storage
한국축산식품학회지
2011 .01
Storage Stability of Anthocyanin Extracts from Black Rice Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
쌀겨 추출물의 항암효과(in vitro) 및 항알레르기 효과
한국식품영양과학회지
2006 .12
Self-enhancement of GABA in rice bran by products by using various physical treatments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Antioxidant and Whitening Activities of Rice Bran Supercritical CO₂ Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effects of Rice Bran and Wheat Bran on the Levels of Lipids in Plasma, Liver and Feces, and Short-chain Fatty Acids in Large Bowel of Rats
Food Science and Biotechnology
2001 .04
0