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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
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Aspergillus속과 Bacillus subtilis를 이용한 된장메주 발효 중 품질 특성
Food Science and Preservation
2011 .06
[P5-69] Quality Characteristics of Korean Traditional Meju and Isolation and Identification of bacteria from the Traditional Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
순창지역 메주 발효 중 미생물과 효소역가의 변화
한국식품영양과학회지
1998 .06
한국 재래식 간장 제조를 위한 메주의 크기와 제조 방법에 따른 품질특성
Journal of applied biological chemistry
2009 .01
[P8-222] Change of Isoflavone Content and Antioxidative Activity during Manufacturing of Meju by the Standardized and Traditional Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Distribution of Microorganisms in Meju added with Plant Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Kochujang Meju Prepared with Aspergillus Species and Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2006 .08
[P8-327] Effects of Traditional and Standarded Fermented Meju Extract on Inhibition of Intracellular Lipid Accumulation in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-224] Isoflavone Content and Antioxidative Activity of Meju Supplemented with Rice Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Physicochemical Characteristics and Microbiological Distribution of Korean Traditional Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
3단 발효에 의한 메주 제조방법
한국식품과학회지
2002 .06
Changes in Isoflavone Content and Quality Characteristics of Deonjang Prepared with Whole Soybean Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
재래 및 개량메주와 납두의 배합이 된장 발효에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1992 .01
[P5-57] Antioxidant and Anti-inflammatory Activities of Korean Traditional Meju Prepared with Different Fungal Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
지역별 시판 전통메주의 이화학적 및 미생물 분포 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Microbial Community Profiling of Traditional Meju at Sunchang Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Quality Characteristics of Soy Sauce Fermented by Bacillus licheniformis NH20 Isolated from Traditional Meju and Aspergillus oryzae
Food Science and Biotechnology
2004 .10
Degradation of Aflatoxins by Fungal Isolates from Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P5-09] Isolation and Characterization of Bacillus sp. with antifungal activities from Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
메주의 제조기간에 따른 재래간장의 발효특성
Applied Biological Chemistry
1999 .01
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