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Inhibitory Effects of Phenolic Portion from Kale Extract on N-Nitrosodimethylamine Formation
Food Science and Biotechnology
2002 .06
Inhibitory Effect of Kale Juice on the Growth and DNA Incorporation of Human Cancer Cells
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .06
Leaching of Pesticide Residues during Juicing of Kale Crop
Food Science and Biotechnology
2003 .12
Salmonella 실험계에서 케일즙액의 항돌연변이 효과와 활성획분
한국식품영양과학회지
1997 .10
유기농 및 일반농 케일 착즙액의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2014 .05
케일 및 브로콜리잎즙의 함황 향기성분, 일반성분, 무기질, Vitamin C 함량 및 관능적 특성
한국식품영양과학회지
1999 .12
Gamma - Irradiation Provides Microbiological Protection While Maintaining Sensory Quality Change of Fresh Kale Juice During Storage
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .03
채소 모재료의 종류, 수확시기별, 부위별 혼합비율, 저장조건 및 생산회사에 따른 녹즙의 ${NO_3}^-$ 함량차이
한국유기농업학회지
1998 .01
천연식물성분이 N-Nitrosodimethylamine 생성억제에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2000 .01
[P8-311] Increased anticancer effects of kale by organic cultivation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Comparison of Nutritional Compositions and Antioxidant Activities of Building Blocks in Shinseoncho and Kale Green Vegetable Juices
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .12
Comparison of Nutritional Compositions and Antioxidant Activities of Building Blocks in Shinseoncho and Kale Green Vegetable Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Production of Fermented Kale Juices with Lactobacillus Strains and Nutritional Composition
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
시판 과일주스의 이화학적 특성 및 기능성 비교
Food Science and Preservation
2012 .10
Analysis of Growth and Secondary Metabolites in Kale during Cold Stress
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Comparison of the Effects of Blending and Juicing on the Phytochemicals Contents and Antioxidant Capacity of Typical Korean Kernel Fruit Juices
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
Catalytic decomposition of N-nitrosodimethylamine on NaY zeolites
한국연초학회 학술발표회
2005 .01
Temporary Low Temperature Increases Phenolic Antioxidant Levels in Kale
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
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