지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
대체염을 이용한 저염 김치의 발효특성
한국식품과학회지
2002 .08
Quality Analyses of Kimchi Prepared with Different Salt Type and Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P8-223] Extended Shelf-Life and Increased Anticancer Activities by Adding Chitosan to Kimchi during Brining
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
There is a Salt that Does Not Increase Blood Pressure Even in Salt-Sensitive Animal Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effect of solar sea salt and bamboo salt on gut health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Extended Shelf-life of Salted Kimchi Cabbage using Slightly Acidic Electrolyzed Water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P5-12] Fermentation Characteristics of Kimchi Prepared with Solar Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effect of Solar Salt on Kimchi Fermentation for Long-term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
절임 방법과 소금 종류를 달리하여 제조한 절임 배추의 품질특성 비교
한국식품영양과학회지
2014 .07
대체염을 이용한 저염 김치의 보존성 연장을 위한 보존제와 열처리 효과
한국식품과학회지
2002 .08
Variation in the functional compounds of molten salt Kimchi during fermentation
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
해조성분 강화 기능성소금에 대한 연구
한국식품과학회지
2007 .04
Effects of Initial Temperature During Salting on the Quality and Microscopic Observation of Kimchi
Food Science and Biotechnology
1999 .12
소금 종류에 따른 김치의 품질특성 비교
Food Science and Preservation
2010 .02
Chemical Properties of Bamboo Salt and Changes in Anticancer Effects of Desalination of Bamboo Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
다양한 간수를 이용하여 제조한 두부의 특성
Food Science and Preservation
2013 .02
[P3-64] Effect of Bitterns for Soybean Curds Formation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
In vitro Anticancer Effect of Doenjang Prepared with Starters and Bamboo Salts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
0