지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P4-19] Optimal Conditions to Extend Shelf-life of Brined Baechu Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P4-21] Optimum Extented Shelf-life of Kimchi from Raw and Brined Baechu Cabbages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P4-18] Effects of Pasteurization of Brined Baechu Cabbage on Extending the Shelf-Life and Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Extending the Shelf life of Kimchi with Lactic Acid Bacteria as a Starter Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Eggshell Powder on Extending the Shelf- Life of Mul-Kimchi
Food Science and Biotechnology
2004 .04
[P8-315] Antimutagenic and Anticancer Effects of Chitosans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effect of chitosan and chitosan-nanoparticles on post harvest quality of banana fruits
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
Chitosan coating이 slice 딸기의 shelf life 연장에 미치는 효과
한국원예학회 학술발표요지
1997 .10
[P4-23] Shelf-life of Brined Baechu Cabbage Packed with Various Plastic Film
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Extended Shelf-life of Salted Kimchi Cabbage using Slightly Acidic Electrolyzed Water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Calcium Lactate Affects Shelf-life and Firmness of Kimchi
Food Science and Biotechnology
2003 .10
키토산 첨가에 따른 백설기의 품질특성 및 저장성
Food Science and Preservation
2001 .12
한국 전통 김치의 중국 시장 확대를 위한 중국 산동성 지역 성인의 기호도 조사
한국식품영양학회지
2009 .01
[P8-233] Natural Sea Salt without Bittern and Guwun Salt Increased Taste, Shelf-Life and in Vitro Anticancer Activity of Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
마산, 창원지역 중학생의 김치에 대한 지식 및 인식조사
대한영양사협회 학술지
2003 .01
[P4-24] Shelf-life of brined Baechu cabbage packed with different kinds of plastic films under a process of mass production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
김치의 보존성 증진을 위한 자초ㆍ감초추출물의 혼합 첨가와 Chitosan의 복합효과에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1998 .11
Reducing the Salt Levels and Extended Shelf-Life of Kimchi by Adding Intelligent DDS Preservatives containing Supercritical Fluid Extracts from Green-Tea Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effect of Clove Powder Addition on The Quality Characteristics and Shelf-life of Kimchi Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
0