지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Evaluation of Soybean Varieties for Soymilk and Tofu Production Potential Using Laboratory-Developed Procedures
Food Science and Biotechnology
2002 .10
The Effect of Chitosan on the Rheological Properties of Soymilk and Quality Characteristics of Tofu
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .09
제주전통두부의 산업화를 위한 최적공정확립
한국식품영양과학회지
2004 .03
Fermentation Characteristics and Antioxidant Activities in the Produced Black Soymilk by Different Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Nutritional Evaluation of Tofu Containing Dried Soymilk Residue(DSR) - 2. Evaluation of Carbohydrate Quality
한국식품영양과학회지
1993 .07
Nutritional composition and antioxidant properties of whole soymilk (WS) and ultra fine particle whole soymilk (UFWS) using Korean soybean varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
해양 암반 심층수를 응고제로 한 두부의 품질특성
Food Science and Preservation
2013 .10
Quality Attributes of Bread with Soymilk Residue Dietary Fiber
Food Science and Biotechnology
1999 .08
Changes in Oxalate and Phytate Concentrations During Soymilk Processing from the Seeds of Korean Soybean Cultivars
Food Science and Biotechnology
2008 .10
버섯첨가 두부의 면역활성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2011 .12
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
콩의 저장온도가 두부 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1998 .11
Storage Stability of Soymilk Prepared using Soybean Powder Treated Supercritical Carbon Dioxide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
The Quality and Sensory Characteristics of Tofu with Various Levels of Black Garlic Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
두유박(豆乳粕)의 제면활용(製麵活用)
Applied Biological Chemistry
1988 .01
대두의 데치기와 발아가 두유의 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1991 .08
[P4-14] Use of a Freshness Indicator for determination of Tofu Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
레드비트 분말 첨가가 두부의 이화학적 및 미생물학적 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2019 .10
0