지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
국산 장려콩으로 만든 두유의 Mineral, Oxalate 및 Phytate 함량과 품질특성
한국식품영양과학회지
2010 .08
[P3-71] Mineral, Oxalate and Phytate Contents of Recommend Soybean Varieties in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
국산 장려콩으로 만든 두부의 Mineral, Oxalate 및 Phytate 함량과 품질특성
한국식품영양과학회지
2010 .07
[P3-93] Quality Characteristics of Soymilk and Tofu Manufactured by Recommended Soybean Cultivars in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
국산 콩 장려품종의 Minerals, Oxalate 및 Phytate 함량
한국식품영양과학회지
2009 .07
Phytate Determination in Various Cultivars of Korean Rice
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
쌀 품종의 phytate 함량 분석 및 가공에 의 한 phytate 저감화 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
대두의 조리 가공에 따른 Phytate 함량 및 단백질 소화율
한국식품과학회지
1994 .10
Nutritional composition and antioxidant properties of whole soymilk (WS) and ultra fine particle whole soymilk (UFWS) using Korean soybean varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Fermentation Characteristics and Antioxidant Activities in the Produced Black Soymilk by Different Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Phosphorous Uptake via Am Fungi from Phytate in Organic Matter: Possible Involvement of Phytate Degrading Bacteria
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
분리 대두단백의 소화율과 전기영동패턴에 미치는 Phytate의 영향
한국식품과학회지
1993 .08
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Analysis of Oxalic Acid of Various Vegetables Consumed in Korea
Food Science and Biotechnology
2007 .08
Dephosphorylation of Phytate from Rice Bran and Soybean Meal Using Phytases from Aspergillus sp. 5990
Fisheries and Aquatic Sciences
2004 .01
Evaluation of Soybean Varieties for Soymilk and Tofu Production Potential Using Laboratory-Developed Procedures
Food Science and Biotechnology
2002 .10
Storage Stability of Soymilk Prepared using Soybean Powder Treated Supercritical Carbon Dioxide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Isolation of soybean mutants with high and low inorganic phosphorus
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
양다래에 있어서 아린맛을 일으키는 calcium oxalate crystal : 조직내 calcium oxalate 분석
한국원예학회 학술발표요지
1994 .10
Quality Attributes of Bread with Soymilk Residue Dietary Fiber
Food Science and Biotechnology
1999 .08
0