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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
References
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두부산업 발전사
식품과학과 산업
2021 .09
국내 주요 콩 품종의 두부 품질특성 평가
산업식품공학
2020 .01
두부 제조용 콩 육종 계통 선발을 위한 두부 간이 제조법 개발
한국육종학회지
2022 .03
주요 시판 두부의 물리화학적 특성 평가
한국식품영양학회지
2022 .12
The Effect of Various Coagulants and Concentration on Properties of Tofu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
콩 원료에 따른 일반 두부의 품질 비교
한국식품영양학회지
2020 .01
주요 시판 연두부의 품질 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
Quality characteristics of tofu prepared with various concentrations of commercial cinnamon powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical and Consumer Acceptance of Tofu Supplemented with Licorice Powder
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
클로렐라 생균 분말이 유기농 두부의 품질과 저장성 향상에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .12
고단백 내탈립 장류용 콩 품종 ‘하이프로’
한국육종학회지
2021 .01
솔잎 분말을 첨가한 두부의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .02
Effect of Gamma Irradiation on Microbial Safety and Sensory Evaluation of Tofu Ice Cream
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Prediction of Shelf-life of Tofu Snack with Perilla Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of Packaged Tofu Quality Based on the Quantity of Cooling Material for Fresh Food Delivery
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of heat-moisture treatment of rice flour on the properties in tofu
한국식품과학회지
2021 .02
Quality Characteristics of Vegan Dumpling According to Thermal Treatment of Tofu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Characterization of Tofu Prepared by Grapefruit Concentrate and Magnesium Chloride
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
파모두부 및 콩국물을 이용하여 제조한 두부아이스크림의 최적배합비 및 품질특성에 관한 연구
산업식품공학
2016 .01
Development of Tofu Ice Cream as Nutrient Balanced Food for Patient Using Gamma Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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