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Chungkookjang fermented with Bacillus licheniformis has insulin sensitizing and insulinotropic actions similar to traditionally fermented chungkookjang in in vitro studies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Insulin Sensitizing and Insulinotropic Action of Padina Arborescens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Aspergillus속과 Bacillus subtilis를 이용한 된장메주 발효 중 품질 특성
Food Science and Preservation
2011 .06
Insulin Sensitizing and Insulinotropic Action of Ishige Sinicola
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P5-69] Quality Characteristics of Korean Traditional Meju and Isolation and Identification of bacteria from the Traditional Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P6-44] Doenjang (Soybean Paste) Potentailities by Different Fermented Strain of Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
순창지역 메주 발효 중 미생물과 효소역가의 변화
한국식품영양과학회지
1998 .06
Quality Characteristics of Meju According to Germination Time of Raw Soybean (Glycine max: Hwanggeumkong)
Food Science and Biotechnology
2007 .06
장류제품의 아미노산 조성과 그 단백질 품질평가에 관한 연구
한국식품과학회지
1973 .12
한국 재래식 간장 제조를 위한 메주의 크기와 제조 방법에 따른 품질특성
Journal of applied biological chemistry
2009 .01
Bacillus licheniformis배지의 Isoflavonoids ( Isoflavonoids from the liquid media of Bacillus licheniformis )
산림바이오에너지
2001 .12
[P8-327] Effects of Traditional and Standarded Fermented Meju Extract on Inhibition of Intracellular Lipid Accumulation in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Novel ACE inhibitory Peptides from Soybean Proteins Isolates Fermented By Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Gamma Irradiation Alleviates Mistletoe Toxicity without Changing Its Insulinotropic and Immune-modulating Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Alternatively Prepared Meju Methanolic Extracts on Dietary Lipid Digestion
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .12
Inhibitory effects of meju fermented with mixed starter cultures on induction of acute colitis in mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
In vitro Antioxidant Effect of Deonjang, Korean Traditional Soybean-Fermented Product, During the Fermentation and Aging process from Steamed Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Quality Characteristics of Kochujang Meju Prepared with Aspergillus Species and Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2006 .08
[P6-30] The Change of Anti-nutrient on Three-Step Fermented Soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Transformation of Isoflavonoid Components in Roots of Astragalus membranaceus Bunge by Steam and Fermentation Processing
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
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