지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
A Review of Korean Red Ginseng on Its Beneficial Biological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Korean Red Ginseng on Hypertension
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Korean Red Ginseng and Diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effect of Korean Red Ginseng on Metabolic Syndrome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Studies on the Anti - aging Action of Korean Ginseng - (Ⅰ) Comparative Study of Red and White Ginsengs on Anti - aging Action
한국식품영양과학회지
1983 .12
Review of Cancer-Related Clinical Studies of Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
How to Take Ginseng for What
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of Red Ginseng Supplementation on Menopausal Symptoms and Cardiovascular Risk Factors in Postmenopausal Women
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
저온저장 후 제조한 홍삼의 성분변화
Food Science and Preservation
2003 .06
Studies for Immune Cell-Enhancing Effect by Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
DEVELOPMENT OF A NEW MODEL OF DRYING SYSTEM FOR HIGH YIELD OF THE HEAVEN GRADE GINSENG
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
Effect of Supplements on Metabolic Syndrome : Including Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
중국 인삼 산업의 국제 경쟁력 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2006 .06
Drivers of Liking for Commercial Red Ginseng Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P8-67] Comparison of antimicrobial activities for white ginseng, red ginseng and extruded white ginseng on various extraction conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
기호성 개선 인삼농축액 제조를 위한 추출 조건 설정
Food Science and Preservation
2016 .06
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Combined Effect of High Hydrostatic Pressure Treatment and Red Ginseng Concentrate Supplementation on Chemical Properties of Kimchi Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
0