지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Evaluation of Biological Activities of Red Ginseng Marc Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Current Review on Korean Red Ginseng Antiviral Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Review on Clinical Trials of Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Proteomic Analysis of Biomarker Candidates for Biological Effects by Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Review of Cancer-Related Clinical Studies of Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Korean Red Ginseng on Metabolic Syndrome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Red ginseng: Farm to table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Studies for Immune Cell-Enhancing Effect by Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
기호성 개선 인삼농축액 제조를 위한 추출 조건 설정
Food Science and Preservation
2016 .06
Effect of Supplements on Metabolic Syndrome : Including Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The activity alcohol dehydrogenase and acetaldehyde dehydrogenase of white ginseng, red ginseng, black ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Immunomodulatory Activity of Fermented Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of red ginseng on the white matter of the brain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Research on the Efficacy of Korean Red Ginseng Related to Alzheimer’s Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Halal Food Consumers" Perception and Use of Ginseng and Red Ginseng Products in Indonesia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Structural Elucidation of a Red Ginseng Acidic Polysaccharide, Rhamnogalacturonan I with Immunostimulating Activity from Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
0