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[P3-95] Physicochemical Characteristics of Acer mono Sap with Collection Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
The Characteristics of Pollens from Acorn and Darae in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Antioxidant Activity in Pollens from Acorn and Darae in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Change of immunity activity of different collection times by saps
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Biological activities of Darae (Actinidia arguta) pollen
한국양봉학회 학술대회 자료집
2015 .03
Improvement of fermentative qualities and GABA content levels in Darae sap and Arrowroot juice fermented by GABA producing Lactic acid bacteria at different storage temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
천연수액으로 제조한 간장의 품질특성
Food Science and Preservation
2007 .06
감압(減壓)에 의(依)한 사과 저장중(貯藏中)의 생리화학적(生理化學的) 변화(變化)에 관(關)한연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1976 .01
The Characteristics and Biological Activity of Pollen from Korean Acorn (Quercus acutissima carr.) and Darae (Acinidia arguta)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
고로쇠 수액의 유출시기별 이화학적 특성과 영양성분
한국식품영양과학회지
2011 .10
Distribution of Ca and sap flow in tomato plants under the night humidity
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
Effect of Temperature on Photosynthesis and Sap Flow in ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
고로쇠 수액의 저장 중 세균군집 분석
한국식품영양학회지
2009 .01
초고압 기술이 자작나무 수액의 저장성 향상에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2017 .06
한외여과 처리에 따른 채취시기별 고로쇠 수액의 품질특성
한국식품영양과학회지
2011 .05
식물줄기의 Sap Flow의 계측 및 활용 기술
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
1999 .11
자작나무류, 대나무류 및 다래나무 수액의 성분조성
한국식품영양과학회지
1995 .10
황색포도상구균 박테리오파지의 저감화를 위한 물리화학적 처리 효과
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
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