지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Biogenic Amines in Korean Fermented Food : Formation, Detection, and Control
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Biogenic Amine Formation and Bacterial Contribution in Korean Traditional Fermented Soybean Paste (Doenjang)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
시판 간장 중의 biogenic amine의 함량 조사
한국식품과학회지
2003 .04
국내 유통 발효식품 중 biogenic amines 함량 분석
한국식품과학회지
2006 .12
시판 재래식 된장 중의 biogenic amines의 함량 조사
한국식품과학회지
2001 .12
청국장 중 biogenic amine의 함량 및 생성원인
한국식품과학회지
2007 .10
Quality Characteristics of Fermented Black Soy Beans by Strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Reduction of Biogenic Amines in Cheonggukjang by Adding Combination of Organic Acids and Biogenic Amines Reducing Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
식품 내 바이오제닉아민 신속검출기술 개발 동향
한국식품과학회지
2012 .04
Determination of Biogenic Amines in Kimchi, Korean Traditional Fermented Vegetable Products
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Reduction of Biogenic Amines by Addition in Combination of Niacin and the Biogenic Amines-Reducing Bacteria in Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Biogenic Amines Content and Physiological Activities of Makgeolli According to Fermented Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation and characterization of biogenic amine degrading bacteria in fermented soybean products
식품저장과 가공산업
2012 .06
Analysis of Biogenic Amines and Biogenic Amine-Producing Bacteria in Chunjang, a Black Bean-Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Changes in protein properties of and biogenic amines content during the ripening of fermented sausage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Influence of Curing and Heating on Formation of N-Nitrosamines from Biogenic Amines in Food Model System using Korean Traditional Fermented Fish Product
Food Science and Biotechnology
2005 .02
시판 맥주 중의 biogenic amines 함량 조사
한국식품과학회지
2002 .12
수산가공품의 biogenic amine 함량 변화
수산해양교육연구
2008 .04
발효조건에 따른 막걸리의 Biogenic Amines(BAs)의 생성과 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .06
[P5-03] Analysis of Biogenic Amines and Biogenic Amine-Producing Bacteria in Miso, Japanese Soybean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
0