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발효 흑대추 추출물의 항산화 효과
Food Science and Preservation
2012 .12
흑대추와 일반 건조대추의 추출 및 유산발효과정 중 특성 변화
한국식품영양과학회지
2012 .10
Antioxidant Capacity of Jujube Hot-Water Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P8-239] Protective Role of Zizyphus jujube from Alopecia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Nutritional compositions and physiochemical properties of domestic jujube (Zizyphus jujube Miller) varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant and antiproliferative activity of raw, rad, and black garlic extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant and Antiproliferative Activities of Methanol Extracts from Leafy Vegetables Consumed in Korea
Food Science and Biotechnology
2007 .10
I-SSR 표지자분석을 이용한 대추나무 품종간 유연관계 분석
한국산림과학회지
2013 .01
Chemical Components and Antioxidant Activities of Dried Jujube with Different Aging Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
대추즙을 첨가한 양갱의 제조 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
[P2-01] Detection Characteristics of PSL, TL and ESR for Gamma-Irradiated Zizyphus jujube
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Metabolite Profiling of 6 Flavonoids in Fruits and Leaves of Jujube (Zizyphus jujuba L.) using UPLC-DAD-QTOF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
성숙도에 따른 대추(Ziziphus jujube Miller)의 추출물의 항산화 활성에 변화
Food Science and Preservation
2010 .10
Comparison of Property Changes for Lactic Acid Fermentations in Black Jujube and Zizypus Jujube Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
토양수분이 대추 개화 및 착과에 미치는 영향
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .10
생대추(Zizyphus Jujuba MILLER) 저장성 연구
한국식품과학회지
1998 .04
Optimization for Lactic Acid Fermentation Condition of Jujube Extract using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Enhancing the Organoleptic and Functional Properties of Jujube by a Quick Aging Process
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .03
Antioxidant activities of apple extracts at various condition from different origins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
대추 含仁率 向上을 爲한 交配方法과 胚 發育過程에 關한 硏究
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1995 .06
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