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'Bake Off'
식품공업
1975 .01
Chemical Components and Physiological Functionalities of Baked Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Physicochemical Changes of Black Garlic During Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Changes of Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Aged Garlic at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical and Physiological Activity of Red Garlic During Its Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Physicochemical Characteristics of Black Garlic after Different Thermal Processing Steps
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P2-60] Comparison of Physicochemical Composition of Garlic Stems Species Cultivated in Changnyeong
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Quality Characteristics of Bread with Garlic Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Antioxidant and Physicochemical Characteristics for Optimal Manufacturing Condition of Black garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Physicochemical and antioxidant properties of garlic (A. sativum) prepared by different heat treatment conditions
한국식품과학회지
2019 .10
마늘 모형을 이용한 마늘 생산 예측
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
Development of semi-dried garlic of promotion of consumption of Korean garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical Characteristics of Garlic (Allium sativum L.) from Major Cultivation Areas in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison between the antioxidant properties of environment-friendly agro-produce and processed food
한국유기농업학회 학술발표대회 논문집
2009 .01
흑마늘 분말을 첨가한 스펀지케이크의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2009 .09
Changes of Physicochemical and Sensory Characteristics of Garlic Cultivated in Changnyeong during Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Garlic and Cancer Prevention
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .06
Physicochemical Composition of Some Korean Traditional Liquor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Development of Sensory Lexicon for Commercially-Available Garlic Powder in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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