지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P8-128] Antioxidative and antigenotoxic effects of Curcuma Ionga L extracted with various solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-228] In vivo Hepatoprotective Effects of Curcuma Ionga L. Against Oxidative Stress Induced by Ethanol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-233] Hepatoprotective Effects of Fermented Turmeric (Curcuma Ionga L.) in Mice Treated with Ethanol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Comparison of curcuminoids and antioxidant activity among turmerics from various area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
다양한 가공 조건에서 curcuminoid의 화학안정성 및 항산화능 변화
한국식품과학회지
2010 .02
[P8-333] The Ethanol Fraction from Fermented Curcuma Ionga L. Increases Expression of LPL on Lipolysis of Differentiated 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Antifungal Activity against Colletotrichum spp. of Curcuminoids Isolated from Curcuma longa L. Rhizomes
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2005 .04
Quantitative Determination of Curcuminoids Contents from Tumeric (Curcuma Longa L.) Marketed in Seoul Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P8-112] Standardized ethanol extract of Curcuma Ionga L. fermented by Aspergillus oryzae promotes lipolysis via activation of cAMP-dependent PKA in 3T3-L1 adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-111] Anti-obesity effect of standardized ethanol extract from Curcuma Ionga L. fermented with Aspergilus oryzae in ob/ob mice and primary mouse adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
강황에서 curcuminoids의 고순도 추출 및 고성능 액체 크로마토그래피 동시분석
Journal of applied biological chemistry
2012 .01
Curcuma속 식물의 품종별 특성과 생장조절제 처리가 생장 및 개화에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
[OP-01] Irradiation Effects on Antioxidant Activity of Curcuma longa and Curcuma srorrmtics and Chemical Structure Changing of Curcumin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P8-108] In vitro and Cellular Antioxidant Activities of Smilax China Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effects of Various Extracts from Curcuma longa L. on 5-Alpha Reductase Activity in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Inhibition of NO Production in LPS-Stimulated RAW264.7 Macrophage Cells with Curcuminoids and Xanthorrhizol from the Rhizome of Curcuma xanthorrhiza Roxb. and Quantitative Analysis Using HPLC
Applied Biological Chemistry
2014 .01
Hepatoprotective Effects of Curcuminoids Against Oleic Acid-induced Lipid Accumulation in HepG2 Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
강황 종근 처리에 따른 생육특성 및 성분함량 차이
한국약용작물학회지
2018 .10
0