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감초(Glycyrrhiza uralensis) 추출물의 생리활성과 성분의 구조적활성 상관관계 검토
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Comparison of Antioxidative and Antigenotoxic Activities of Different Parts of Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P8-297] Antioxidative and Antigenotoxic Effect of Sweet Persimmon Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
감초(Glycyrrhiza uralensis) 잎 추출물의 분획별 총폴리페놀, 플라보노이드 및 항산화 활성 차이
한국약용작물학회 학술대회논문집
2013 .05
[P1-20] Effect of γ-Irradiation on the Volatile Compounds of Licorice (Glycyrrhiza uralensis F.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
열처리한 감초추출물의 항산화활성
한국식품과학회지
2006 .06
[P8-119] Antioxidative and antigenotoxic activity of Chamaecyparis obtusa
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Study on the Growth and Quality Characteristics of Licorice (Glycyrrhiza uralensis Fisch.) in Temperature Gradient Tunnel
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Antioxidative, Antigenotoxic and Antiproliferative Effects of Fine Root of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antioxidative and antigenotoxic effects of Effects of Sarijang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antioxidative and Antigenotoxic Activity of Commercial Chunjang Produced in Korea and China
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P10-53] Effects of Heat Treatment on the Physicochemical Characteristics of Licorice (Glycyrrhiza uralensis Fisch)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P8-261] Effect of the Various Extracts from Glycyrrhiza uralensis Fisch on Exercise Performance in High Fat Diet-Induced Obesity of Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-351] Effects of Glycyrrhiza uralensis Fischer ethanol extract on sleep structure and EEG power spectrum in rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Changes in Antioxidant Properties and Major Components of Wongam (Glycyrrhiza glabra × Glycyrrhiza uralensis) with Heat Treatment Conditions
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
감초(Glycyrrhiza uralensis F.) 재배지의 잡초방제를 위한 제초제 선발
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2000 .10
Antigenotoxic Activities of Chlorophyll - Rich Plant Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
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