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Comparison of Antioxidative and Antigenotoxic Activities of Different Parts of Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P8-297] Antioxidative and Antigenotoxic Effect of Sweet Persimmon Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P8-337] Antioxidative and antigenotoxic activities of Glycyrrhiza uralensis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-106] 편백나무(Chamaecyparis obtusa)의 물추출물에 존재하는 항산화 활성의 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
편백 조림지에서 영급이 바이오매스 확장계수와 줄기밀도에 미치는 영향
한국산림과학회지
2006 .01
Degradation of Forest Soils with Low Acid Buffering Capacity in Cryptomeria Japonica and Chamaecyparis Obtusa Stands during Two Decades
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Antioxidative, Antigenotoxic and Antiproliferative Effects of Fine Root of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antioxidative and antigenotoxic effects of Effects of Sarijang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antioxidative and Antigenotoxic Activity of Commercial Chunjang Produced in Korea and China
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
편백과 화백의 잎과 열매에서 분리한 정유성분의 조성
Applied Biological Chemistry
2001 .01
Estimation of Effective Population Size in a Clonal Seed Orchard of Chamaecyparis obtusa
한국산림과학회지
2007 .01
Antigenotoxic Activities of Chlorophyll - Rich Plant Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
[P8-128] Antioxidative and antigenotoxic effects of Curcuma Ionga L extracted with various solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
편백인공림(人工林)의 식생구조(植生構造)에 관(關)한 연구(硏究)
한국산림과학회지
1991 .01
[P8-203] Antioxidative and Antigenotoxic Effect of Omija (Schizandra Chinensis B.) Extracted with Water at Various Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
편백 조림목의 초기 생장 및 부위별 양분 비교
한국산림휴양학회 학술발표회 자료집
2013 .04
Change of Antioxidative and Antigenotoxic Effects after Cooking Process of Sulgidduk Containing Pine Needle Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[S15-2] Antioxidant and Antigenotoxic Activity of Different Parts of Non-astringent Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-335] Antioxidant Activity and Antigenotoxic Effect of Corni fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Changes in the Antioxidant Activities and Antigenotoxic Effect of Nine Spring Greens During Frozen Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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