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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparative Analysis of Commercial Chinese Bean Sauce (Chunjang) from Korea and China Based on Antioxidant Activity
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .03
Comparison of Enzymatic and Antioxidative Activity of Commercial Enzyme Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidative Activity of Complex Extracts Using Biochemical Test in Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidative Activity of Edible Insects Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Antioxidative Effects of Low Temperature Aged Garlic Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidative Activities of Asparagus Extracts with Korea Traditional Fermented Sauces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Estimate of antioxidative activities of Aronia and Blueberry Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidative and Anti-Inflammatory Activity of Egg Yolk Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidative and Antimicrobial Activities of Lemon Peel Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical and Antioxidative Characteristics of Different Berry Concentrates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of antioxidative activity of Bellflower Sprout on its size and location
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Heat Processing on Chemical Composition and Antioxidative Activity of Wheat Sprout Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of Antioxidative Activities from Citrullus lanatus Stem
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
느타리버섯 추출물의 항산화 활성과 그 성분에 대한 연구
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Antioxidative Activities in Domestic and Foreign Glycyrrhizae Radix Ethanol Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidative and physiological activities of different solvent extracts of Cnidium japonicum
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Antioxidative and Neuroprotective Effects of Bioactive Phenolics of Fruit
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidative and Biological Activities of Maqui Berry Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Properties and Antioxidative Activities of Processing Byproducts of Red Bean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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