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[P8-280] Evaluation of various biological properties of wild dropwort (Oenanthe javanica) extracts fermented with brown sugar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
In vitro Evaluation of Functional Activities of Fermented Dropwort Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
흑설탕, 과당, 올리고당을 이용한 미나리 추출물의 제품화
한국식품영양과학회지
2005 .11
Hepatoprotective effect of fermented dropwort extract against carbon tetrachloride-induced toxicity in rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Physical Characteristics and Consumer Acceptance of Tofu as Influenced by Water Dropwort
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .06
The Analysis of Natural Polyphenolic Compounds in Different Grape Cultivar Groups
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Polyphenolic Compounds from Korean Pear and Their Biological Activities
Food Science and Biotechnology
2003 .06
Mild Water Deficit Increases the Contents of Bioactive Compounds in Dropwort
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
미나리 프락토올리고당 발효액의 발효기간에 따른 품질특성 및 간암세포 증식 억제 효과
한국식품과학회지
2011 .08
Fermented Brown Rice Extracts Activate Liver X Receptor Activities in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Classification, Structure, and Bioactive Functions of Oligosaccharides in Milk
한국축산식품학회지
2011 .01
[P8-48] Inhibitory Activity against α-Amylase and α-Glucosidase of fermented Water dropwort, Dandelion and Mulberry products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Growth and Accumulation of Bioactive Compounds in Dropwort Plants Subjected to UV Lamps and LEDs
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Identification of the active components from wild dropwort extract fermented with oligosaccarides and their cytopro-tective effect against oxidative stress in HepG2 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Plant-derived Oligosaccharides and Human Milk Oligosaccharides (HMOs) as Prebiotics Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
올리고당의 첨가가 케잌의 품질과 노화에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1998 .11
올리고당(Oligosaccharides)은 무엇이며 그 효과는?
양봉협회보
1999 .01
Fermented mulberry liquid and study on properties according to the sugar adding condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antiproliferative Activity of Polyphenolics in Plums
Food Science and Biotechnology
2003 .08
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