지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Bacillus cereus가 선택적으로 제거된 볏짚유래 스타터를 이용한 청국장의 제조 및 품질특성
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Hurdle Approach to Control of Bacillus cereus Biofilms on Stainless Steel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Inhibitory Effect of Acid Treatment on the Growth of Bacillus cereus in Cooked Rice Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
장수지역 전통된장의 미생물 군집 및 바실러스 세레우스 길항 효과
한국식품영양과학회지
2016 .07
즉석섭취식품인 도시락에서의 설사형 Bacillus cereus의 예측 모델 개발 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
INFLUENCE OF SODIUM CHLORIDE ON THE REDUCTION OF Bacillus cereus ON SHRIMP Jeotgal STORED AT 10 AND 20°C
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Contamination patterns and molecular typing of Bacillus cereus in fresh-cut vegetable salad processing
Applied Biological Chemistry
2016 .01
약수터 음용도구의 Bacillus cereus 분포 및 독소 특성
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Profiles of Toxin Genes and Antimicrobial Susceptibility of Bacillus cereus Isolated from Commercial Jeotgals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Cloning of Genes for Single Chain Antibody Fragments of Anti-Bacillus cereus Antibodies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Microbial Safety Evaluation of Enzyme Foods in Korea : Occurrence of Mycotoxins and Detection Levels of Bacillus cereus and Escherichia coil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Biochemical property identification of 10 strains of Bacillus thuringiensis and 10 strains of Bacillus cereus (7 strains of non-emetic and 3 strains of emetic type) by API test
한국식품과학회지
2020 .12
즉석섭취식품 도시락에서 Clostridium perfringens와 Bacillus cereus의 정량적 미생물 위해 및 관리 평가
한국식품영양과학회지
2020 .09
항균력을 지닌 Bacillus 균주들을 종균으로 사용한 청국장에서 Bacillus cereus 억제
한국식품영양과학회지
2016 .05
Development of Rapid Multiplex PCR Detection Methods for Emetic and Enterotoxic Bacillus cereus in Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Substratum attachment location and biofilm formation by Bacillus cereus: Effect on biomass production and sporulation in different growth conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of predictive growth model of Bacillus cereus in dried laver (Porphyra pseudolinearis) stored at different temperatures
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
DEVELOPMENT OF BIOFILM OF Bacillus cereus FOR ORAL IMMUNESTIMULATION OF Litopenaeus vannamei
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Bacillus cereus에 대한 actinonin의 항균 효과
한국식품과학회지
2016 .12
Comparison of TEMPO BC and MYP Plate Methods for the Enumeration of Bacillus cereus in Various Foods
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
0