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Yuja Peel Extract (Citrus junos Tanaka) Attenuates Oleic acid-Induced Lipid Accumulation in HepG2 Human Hepatoma Cells and Mice Fed a High-Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Protective Effect of Citrus junos (Yuja) Peel and By-product against PM10-induced Lung Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Identification of Putative Parental Species of Yuzu (Citrus junos Sieb. Ex Tanaka) by Comparative Analyses of Variations in Chloroplast Genomes and Nuclear Single-copy Genes of Citrus
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Protective Effect of Citrus junos (Yuja) Peel Extract and Naringin against PM10-induced Lung Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Efficient Extraction Techniques of Hesperidine from Green Yuzu Peel (Citrus junos)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Optimization of Enzyme-Assisted Extraction for Citrus peel using Response Surface method and Citrus peel jelly making
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Antioxidant Activity and Anti-adipogenic Effects of Hot-water and Ethanol Extracts from Yuzu (Citrus junos Sieb.) Peel Based on Harvest Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of a Variety Identification System in Yuzu (Citrus junos Sieb. Ex Tanaka) using Variants Identified through RNA-seq and Whole-genome Resequencing Analyses
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
유자 종자의 감마선 처리에 의한 묘의 특성
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activity of Xylitol Candies Containing Yuzu (Citrus junos) Peels or Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
유자 과피의 담금 조건이 침출주의 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2019 .04
유자에서 콜히친 처리 시간과 농도에 따른 특성
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Subcritical Carbon Dioxide Extraction of oils from Citrus junos
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Ingredient Quantities and Biological Activities of Citrus Peel Extract Mixture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Citrus Peel Jelly for Improving Women"s Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of roasting treatment on the chemical composition of Citrus (Citrus unshiu) peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Evaluation of the Biological Effects of Green Mandarin (Citrus nippokoreana T. Tanaka) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Peel over pulp! Citrus unshiu peel seasoning “Gyulpi-Hanjum” with customized uses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Curcuma longa L. and Citrus junos Siebold complex extracts increase the immunostimulatory activity of RAW264.7 macrophages enhancing NO production and the level of inflammatory cytokines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
면역세포에서 Bioconversion 전후 제주 감귤 과피 추출물의 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2015 .03
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