지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Anti-Inflammatory Activity of Citrus nippokoreana Immature Fruit Extract in LPS-Induced RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Protective Effects of Citrus nippokoreana fruit extract on TNF-α and IFN-γ-Induced Barrier Disruption in Human Intestinal Epithelial Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
국내보유 감귤 만다린 자원의 특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Identification of Putative Parental Species of Yuzu (Citrus junos Sieb. Ex Tanaka) by Comparative Analyses of Variations in Chloroplast Genomes and Nuclear Single-copy Genes of Citrus
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Comparison of Ingredient Quantities and Biological Activities of Citrus Peel Extract Mixture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Flavanones of Citrus junos Tanaka peel extract are responsible for bone health by enhancing osteoblastogenesis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Industrial Trends and Future Implications of Mandarins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Functional Properties of Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of roasting treatment on the chemical composition of Citrus (Citrus unshiu) peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
감귤 정유 처리를 통한 온주밀감의 저장 중 품질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Biological Activity of Citrus pseudogulgul, Citrus hassaku Hort., and Citrus medica Extracts During Maturation
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Degradation pattern of acetamiprid and diflubenzuron in mandarin (Citrus unshiu) and kumquat (Citrus japonica) during cultivation
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Yuja Peel Extract (Citrus junos Tanaka) Attenuates Oleic acid-Induced Lipid Accumulation in HepG2 Human Hepatoma Cells and Mice Fed a High-Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of a Variety Identification System in Yuzu (Citrus junos Sieb. Ex Tanaka) using Variants Identified through RNA-seq and Whole-genome Resequencing Analyses
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
유자 종자의 감마선 처리에 의한 묘의 특성
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
감귤의 기능성 성분과 생리활성 연구
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Development and Utilization of Citrus Functional Material in Jeju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Study of Development and Industrialization on Functional Materials Using Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
유자에서 콜히친 처리 시간과 농도에 따른 특성
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Protective effect of Fermented Mandarin Orange Extract against Oxidative Stress and Inflammatory Response
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
0