지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Zinc Action in Vascular Calcification
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
Mineral-rich Solar Sea Salt and Bamboo Salt Mitigate Mitochondrial Dysfunction of Brain Tissue in D-Galactose-induced Aging Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of mineral-rich solar sea salt and bamboo salt on renal fibrosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Change on Mineral Contents of Solar Sea Salts According to Storage Period and Their Effects on Oxidative Stress in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Ameliorative Effects of Mineral-Rich Solar Sea Salt and Bamboo Salt on Endothelial Dysfunction of Blood Vessel in Dahl Salt-Sensitive Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Zn Regulation in Vascular Smooth Muscle Cell Calcification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
Effects of Solar Salts Aged for Different Periods on Oxidative Stress in Sprague-Dawley Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of solar sea salt and bamboo salt on gut health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of various salts on ligature-induced periodontitis in rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Influence of Sprouted and Roasted Barley on Ochratoxin A Reduction in the Manufacturing Process of Roasted Barley Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Modulating effects of diets containing mineral-rich sea salt or bamboo salt diets on cuprizone-induced rat model of multiple sclerosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
원두의 배전 강도와 추출 시간이 커피 추출물의 항산화활성에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Preventive Effects of Bamboo Salts on Alzheimer"s Disease in D-Galactose-Induced Aging Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
수분함량을 달리하여 제조한 볶음 옥수수차의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2017 .12
Quality characteristics and Antioxidant Activity of Roasted Oat Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
천일염의 품질
식품산업과 영양
2018 .12
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
Comparison of the Antioxidant Activities of Roasted and Explosive-Puffed Coffees
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
로스팅 서리태를 이용한 음료 제조 및 품질 평가
한국식품영양학회지
2016 .08
0