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Effect of barley sprouts (Hordeum vulgare L.) water extracts on activities of osteoblasts and osteoclast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
인공조명이 수경재배 새싹보리(Hordeum vulgare L.)의 생장과 품질에 미치는 영향
Journal of Plant Biotechnology
2021 .01
보리싹의 이화학적 성분
동물생명과학연구
2016 .06
Anti-inflammatory and Antioxidant Activities of Naked Waxy Barley (Hordeum vulgare L.) Cultivar ‘Nulichal’ Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Changes in Physiological Activity of Barley and Black Beans according to Germination Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
양액 처리에 따른 수경재배 새싹보리 수량과 폴리페놀 및 무기질 함량 비교분석
Journal of Plant Biotechnology
2021 .09
항산화 활성이 높은 검정색 맥주보리 ‘흑호’
한국육종학회지
2022 .12
Changes in Quality Characteristics of Barley depending on Cultivars and Germination Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Cooking Characteristics and Antioxidant Activity of Rice-Barley Mix at Different Cooking Method and Mixing Ratio
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
Establishment of High-throughput Crystal Digital PCR-based Single Pollen Nucleus Genotyping to Investigate the Impact of Several Factors on Meiotic Recombination Rates in Barley (Hordeum vulgare)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Increased Physiological Effects of Sprouts Using Stress Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Extraction Condition on in vitro Antioxidant Activities of Barley Sprout Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
보리순 분말을 첨가한 쿠키의 품질특성
한국식품영양학회지
2015 .10
Assessment of Beneficial Microorganism (BM) Efficacy on the Hordeum vulgare L. Seed Germination
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Difference in Saponarin Content of Barley Sprouts (Hordeum vulgare L.) through Relationship with Climatic Factors
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
Hordeum vulgare L. Inhibits Adipogenesis in 3T3-L1 Cells and Alleviates Hyperlipidemia in High-fat Diet-induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Germination and Heat Treatment on Bioactive Compounds of Pigmented Barley Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant and Functional Analysis of Hydroponics Cultivated Barley Sprouts with Different Light Treatments
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Effect of Light-Emitting Diode Light Quality on Germination and Sprout Characteristics of Motherwort
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Research of Biological Efficacy of Barley Sprout Extract and Development for Dietary Supplements
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
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