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이용수
2018
2016
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Feed Additives with Barley by-product on the Antioxidant Activity and Immunoreactivity in the Swine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of color barleys fermentation on physicochemical properties, antioxidant activities and adipocyte differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of LED as Light Quality on the Germination, Growth characteristics and Physiological Activities of Barley (Hordeum Vulgare L.) Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
양액 처리에 따른 수경재배 새싹보리 수량과 폴리페놀 및 무기질 함량 비교분석
Journal of Plant Biotechnology
2021 .09
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Liquid malt made from Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
A Novel Method to Evaluate Antioxidant Activity of Polyphenols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of barley sprouts (Hordeum vulgare L.) water extracts on activities of osteoblasts and osteoclast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Heat treatment on the Antioxidant Compounds and Activities of Barley Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
항산화 활성이 높은 검정색 맥주보리 ‘흑호’
한국육종학회지
2022 .12
Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
Effect of Extraction Condition on in vitro Antioxidant Activities of Barley Sprout Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-inflammatory and Antioxidant Activities of Naked Waxy Barley (Hordeum vulgare L.) Cultivar ‘Nulichal’ Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
조리 방법에 따른 자색 당근의 품질 특성 및 항산화능의 변화- 조리 방법에 따른 항산화 잔존량 -
한국식품영양학회지
2019 .01
Effects of Germination and Heat Treatment on Bioactive Compounds of Pigmented Barley Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내 보리 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2019 .01
국내 겉보리 이용 엿기름의 효소역가 및 이화학적 특성
산업식품공학
2016 .01
Mineral Contents of Cereals (Brown rice, Barley, Black rice and glutinous millet) according to Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Enhancement of Antioxidant and Calorie Restriction Activities of Jeju Barley by Heat-Treatment Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of barley to replace milk by-product in weaning pig’s diet
한국축산학회지
2019 .01
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