지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
지역 농특산물의 베타카로틴 함량 조사
한국식품영양학회지
2019 .01
Development of beta-carotene nanoemulsions for improving the stability of beta-carotene
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
HPLC를 이용한 조제유류 중 베타카로틴 함량 분석 연구
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Assessment of the Response of Beta-Carotene-Enhanced Transgenic Soybeans to Soybean Mosaic Virus
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
2016년 데치기에 의한 β-carotene 함량 변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Analysis of α-carotene, β-carotene, and β-cryptoxanthin in Commonly Consumed Agricultural Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparative absorption of vitamin C and beta-carotene from fresh produce and freshly squeezed juice: A randomized controlled crossover study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant activity and Beta-carotene Content of Watermelon Varieties Cultivated in Chungbuk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The contents of β-carotene and cholesterol in selected types of agricultural and processed foods in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
Beta-carotene, Sugar, and Anthocyanin Content Variation in Carrot Genetic Resources
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Comparison on vitamin B₂ contents according to the cooking methods in green onions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Effects of Cooking Methods on the β-Carotene Levels of Selected Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The β-Carotene Contents of Selected Raw and Blanched Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Vitamin K1 Content of Green Vegetables Commonly Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Fat-Soluble Vitamin (β-carotene, Retinol and Tocopherol) in Processed Fisheries Foods Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
β-Carotene contents of selected Namul affected by various cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Amylose-based encapsulation system for β-carotene
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
국내에서 섭취되는 나물류에 함유된 일부 수용성 비타민의 함량 분석
한국식품영양학회지
2019 .01
HPLC를 이용한 지역 농산물의 비타민 B6 함량 분석
한국식품영양학회지
2017 .08
The Study on Contents of Vitamin D in Frequently Consumed Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
0