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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
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2016년 데치기에 의한 β-carotene 함량 변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
지역 농특산물의 베타카로틴 함량 조사
한국식품영양학회지
2019 .01
Quality Analysis of α-carotene, β-carotene, and β-cryptoxanthin in Commonly Consumed Agricultural Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Effects of Cooking Methods on the β-Carotene Levels of Selected Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of beta-carotene nanoemulsions for improving the stability of beta-carotene
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The β-Carotene Contents of Selected Raw and Blanched Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
HPLC를 이용한 조제유류 중 베타카로틴 함량 분석 연구
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Analyses of Cholesterol, Tocopherols, β-Carotene and Retinol in Home Meal Replacement Menu in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
β-Carotene contents of selected Namul affected by various cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A Study on the Effect of Blanching on the Content of Carotenoids in the Selected Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Amylose-based encapsulation system for β-carotene
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
β-Carotene과 Lycopene의 양자역학 및 화학적 항산화능과 세포 내 산화적 스트레스 보호 효과의 비교
한국식품영양과학회지
2017 .09
2015년 식품영양성분 DB 구축을 위한 함량분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
베타카로틴 함유 키토산/하이알루론산 나노캡슐의 용해도 및 재분산성 특성
한국식품과학회지
2022 .02
Assessment of the Response of Beta-Carotene-Enhanced Transgenic Soybeans to Soybean Mosaic Virus
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
파프리카의 색 및 조리방법에 따른 Carotenoids 함량 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Vitamin E and Beta-Carotene Contents of Seasonal Wild Greens in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Food Ingredients That Inhibit Cholesterol Absorption
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .06
Analysis of carotenoid compositions in tomato varieties with treatment methods (2021)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
우유에 관한 모든 것: 1927년 발간된 자료를 바탕으로
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
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