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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical characteristics of Chodang corn wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Jujube Wine at Different Aging Temperatures and Various Durations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Muscat Bailey A 품종 포도주의 청징과 여과에 따른 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2015 .11
Physicochemical characteristics and antioxidant potential of paprika (Capsicum annuum L.) wine
한국식품과학회지
2019 .12
국산 시판 화이트 와인의 품질특성
한국식품영양학회지
2016 .08
Physicochemical and Consumer Acceptance of Tofu Supplemented with Licorice Powder
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
Characteristics of aroma compounds of 11 red wines from international grape cultivars grown in Korea
Food Science and Preservation
2018 .08
Effect of Pre-treatments on the Physicochemical Properties of Pepper Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Saccharomyces cerevisiae JIS 균주로 발효한 오디와인의 대사체 분석
Food Science and Preservation
2020 .04
와인 농축액을 첨가한 모짜렐라 치즈의 품질 특성 및 기능성
한국식품영양학회지
2021 .12
A Competitiveness Evaluation of the Wine Industry at Yalu River Valley in China
농업생명환경연구
2019 .01
아로니아 와인의 품질 특성 및 휘발성 향기성분
한국식품영양학회지
2017 .06
동반음식 섭취에 따른 시판약주의 조화정도 및 기호도 변화 분석
한국식품과학회지
2015 .10
발효?침용 기간을 달리한 Muscat of Alexandria 와인의 발효 기간별 품질 특성
한국식품영양학회지
2021 .12
Fermentation Characteristics of Black Raspberry Wines Made Using the Lees of Black Raspberry Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Semi-Drying on Microbial and Physicochemical Properties of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of Nutritional Components and Physicochemical Characteristics of Domestic and Imported Wheat Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changes in Physicochemical Properties of Rice Flour under Accelerated Aging Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical Properties of Isolated Proteins for Upcycling Food Processing By-products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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