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Changes in antioxidant contents and activities of Chodang corn according to enzyme treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Changes in sugar content of Chodang corn according to enzyme treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Korean Traditional Wines with Different Amounts of Sorghum and Corn
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical Characteristics of Wine Made from Domestic Grapes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Jujube Wine at Different Aging Temperatures and Various Durations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical Properties of Different Part of Super Sweet Corn by Harvesting Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
한국 옥수수 품종 개발의 변천과 전망
한국육종학회지
2020 .01
Physicochemical characteristics and antioxidant potential of paprika (Capsicum annuum L.) wine
한국식품과학회지
2019 .12
국산 시판 화이트 와인의 품질특성
한국식품영양학회지
2016 .08
효소처리 초당옥수수 식혜의 이화학적 특성
한국식품영양학회지
2024 .02
Physicochemical Properties and Consumer Acceptance of Merlot Wines Imported from USA
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Muscat Bailey A 품종 포도주의 청징과 여과에 따른 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2015 .11
Corn Consumption and Distribution Analysis for Processed Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of flaking on the digestibility of corn in ruminants
한국축산학회지
2021 .09
Characteristics of aroma compounds of 11 red wines from international grape cultivars grown in Korea
Food Science and Preservation
2018 .08
와인 농축액을 첨가한 모짜렐라 치즈의 품질 특성 및 기능성
한국식품영양학회지
2021 .12
Saccharomyces cerevisiae JIS 균주로 발효한 오디와인의 대사체 분석
Food Science and Preservation
2020 .04
충북지역에서 재배한 찰옥수수의 품종별 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2024 .09
A Competitiveness Evaluation of the Wine Industry at Yalu River Valley in China
농업생명환경연구
2019 .01
아로니아 와인의 품질 특성 및 휘발성 향기성분
한국식품영양학회지
2017 .06
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