지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Screening and detection of electron beam-irradiated mandarin oranges during storage by e-tongue, PSL, and ESR techniques
Food Science and Preservation
2022 .04
Subchronic Toxicity of 1 kGy Gamma-irradiated Orange
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Establishment of Detection Method for Vibrio fluvialis in Foods and Interlaboratory Validation: Medium-Based Sequential Selection Method with Molecular Identification Protocol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A New Cultivar of Schlumbergera Hybrids ‘Orange Candle’ with Orange Flower
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
밝은 오렌지색 스탠다드 장미 ‘오렌지아이(Orange Eye)’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
저선량 X선 조사 수입 오렌지의 저온저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .02
저선량 X선 조사 수입 오렌지의 상온 저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .01
감마선 조사 오렌지의 급성 및 아만성 독성 평가
한국식품영양과학회지
2015 .09
Application of electron beam irradiation for improving the microbial quality of processed laver products and luminescence detection of irradiated lavers
Applied Biological Chemistry
2018 .01
조사식품 확인을 위한 시료 무게 별 Thermo-luminescence 발광특성 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
저선량 전자선 조사 수입 오렌지의 상온저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .03
저선량 전자선 조사 수입 오렌지의 저온 저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .01
Identification Characteristics of Gamma-Irradiated Soybean Using Multi Detection Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
A FA Interspecific Hybrid Lily ‘Pappig Orange’ with Orange Colored Tepals for Cut-Flower
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Toxicological Safety Evaluation of X-ray Irradiated Chicken
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
주황색 겹꽃 절화용 스프레이국화 ‘오렌지볼’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Growth of Ginseng Sprouts Irradiated by Various LED Lights at Different Growth Stages
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Effect of gamma irradiation on post-harvest quality of king oyster mushrooms (Pleurotus eryngii )
Food Science and Preservation
2023 .10
주홍색 칼랑코에 신품종 ‘오렌지원’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Protective effect of Fermented Mandarin Orange Extract against Oxidative Stress and Inflammatory Response
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
0